Liefde voor letters Letterschilderingen

Letterkunst, of ook wel kalligrafie: voor velen een onbekende vorm van kunst, maar voor mij één van mijn grootste passies. Tot de dag van vandaag is het alfabet namelijk een bron van inspiratie voor veel van mijn werk. Dit gaat verder dan alleen te luisteren naar de opdracht. Ik kijk naar het verhaal erachter. Op deze manier zorg ik dat de letterschildering jouw puzzel compleet maakt en emoties tot leven wekt op het doek.

Meer dan 120.000 letters

Inmiddels heb ik al meer dan 120.000 letters geschilderd. Dit varieert van een familienaam op de deur tot letters van 2 meter groot. Geen verhaal is te klein of te groot om het persoonlijk te maken voor jou. Bekijk hieronder een aantal van de letterschilderingen en een filmpje over een erg bijzonder werk voor Kamp Amersfoort.. Dit is slechts een kleine greep uit de gemaakte werken. Er is immers nog veel meer te zien in het Decozzi-atelier.


Ben je geïnteresseerd om een bezoekje te brengen aan het atelier? Je bent meer dan welkom. Neem hier gerust contact op met Decozzi voor meer informatie of een afspraak.